Categories
News

Tornen els Tallers Oberts del Poblenou


Del 12 al 15 de setembre, el públic pot visitar més de vint espais i fer-hi tallers per conèixer la tasca que el col·lectiu de creadors realitza en el barri.

Ajuntament de Barcelona/ Poblenou és un dels barris de Barcelona amb més activitat artística. Els magatzems i les naus que van quedar buides han estat ocupades per creadores i creadors de diferents disciplines. Durant quatre dies, els Tallers Oberts del Poblenou permeten la ciutadania visitar els diferents tallers artístics del barri per conèixer de primera mà tant els espais com les tasques que s’hi realitzen.

Aquí pots consultar tota la programació!

Un total de 24 centres creatius obren les seves portes per mostrar com treballen des de la proximitat i l’intercanvi constant. Hi ha propostes molt diverses que aglutinen 15 disciplines artístiques, com l’art industrial, la música, les arts plàstiques, el disseny, la dansa o la investigació. El públic visitant pot conèixer la feina de 150 artistes, tant residents estables com creadors i creadores convidades.

Els Tallers Oberts del Poblenou obren les seves portes dijous 12 de setembre. Els horaris varien depenent dels espais. Com sempre, els tallers ofereixen un ampli ventall d’activitats culturals i participatives, com exposicions, presentacions d’obres, música en directe, festes amb DJ, visites guiades, etc. Les activitats estan dirigides a tots els públics i n’hi ha algunes especialment adequades pels infants.

La majoria de les activitats són gratuïtes, la resta són de pagament per poder cobrir les despeses del material. Els TOP tancaran les seves portes diumenge 15 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *