Categories
News

Superilla: una mirada total a la galeria Chez Xefo


El centre cultural i galeria d’art del Poblenou presenta l’exposició “La Superilla Mola Mogollón” i programa tres debats sobre urbanisme, mobilitat i ecologia.

Poblenou Today/ Pot un nou model de disseny urbanístic canviar la vida de les persones? I tant que sí. Des de la seva implantació el setembre del 2016, la Superilla hi ha suposat tota una revolució pel veïnat del Poblenou. Un canvi de paradigma a una zona que ha passat de ser una confluència de carrers abans grisos i deserts, a convertir-se en un epicentre de la vida social del barri i un espai de reivindicació de valors per a un nou model de ciutat: més social i sostenible.

Ara la galeria Chez Xefo del Poblenou presenta l’exposició “La Superilla Mola Mogollón”, una mostra que radiografia la implantació de la Superilla en el barri i parla dels seus avantatges (també dels seus defectes!)

La mosta es compon de plànols, fotos, textos, fanzines, programes de televisió i vídeos de Norma Nebot amb els veïns, a més d’obres d’artistes del barri Martí Ballada, Angelinux i Celeste Marí.

Per completar el programa expositiu es celebraran tres debats els dijous 12, 19 i 26 de 19h a 21h. amb els temes: ‘Arquitectura i Urbanisme’, ‘Mobilitat’, ‘Ecologia i Societat’.

L’exposició es podrà visitar del 5 de setembre al 4 d’octubre a la galeria Chez Xefo (C/ Badajoz 46)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *