Oci

Si ets del Poblenou pots anar gratis amb els teus fills al Brunch-In the City al Teatre Nacional

El festival de música electrònica open air deslocalitza la seva pròxima edició i ofereix entrar de forma gratuïta a les famílies amb nens. De 13h a 15h, el diumenge 12 de maig.


Brunch-in the city, un dels festivals de música electrònica més populars de la ciutat, arriba aquest diumenge 12 de maig als jardins del Teatre Nacional de Catalunya. Des de les 13h fins a les 22h, el singular teatre del Poblenou s’omplirà de la millor de música de ball a càrrec d’alguns dels millors artistes del moment, com la DJ Honey Dijon, o el búlgar KiNK, que oferirà un dels seus excitants directes de techno i house.

A la jornada també hi haurà una bona selecció de foodtrucks i el seu clàssic espai per a nens, el Petit Brunch, ple d’activitats per als més menuts.

L’organització del Brunch-in the city ha posat en marxa una iniciativa adreçada als veïns del barri. Seguiu aquestes instruccions per entrar de forma gratuïta al Brunch-In The City del pròxim diumenge.

“Totes aquelles famílies empadronades al Poblenou que vingueu amb els vostres fils tindreu l’accés gratuït en horari de 13:00 a 15:00h. Per aconseguir les vostres entrades, haureu de presentar el vostre DNI amb còdi postal 08018 i un justificant d’empadronament. Tanmateix, tots els veïns de la zona tindreu un 50% de descompte en el preu de l’entrada general. Per obtenir-lo haureu d’acreditar-vos com a residents al codi postal 08018, mitjançant la presentació del vostre DNI i un justificant d’empadronament a les taquilles del TNC”.

L’organització també ha emès un comunicat adreçat als veïns del Poblenou en el qual dóna a conèixer la seva filosofia i referma el seu compromís amb el correcte desenvolupament de l’esdeveniment al barri.

És aquest:

Foto: A. Bofill (TNC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *