Salvem el Poblenou!

El futur de Poblenou està a les teves mans! En aquesta aventura interactiva hauràs d’explorar el barri, conèixer la seva història i resoldre enigmes… Comptem amb tu!


Aquesta és la Charlotte! Una nena que ha vingut del futur: de l’any 4.027! Ha viatjat al nostre temps amb una missió: comunicar a tots els nens i nenes la necessitat de canviar el món i salvar el Poblenou!

Al futur, el Poblenou tal com el coneixem ja no existeix. No hi ha rastre de la seva història ni el seu patrimoni, i inclús la vida de les persones està en perill a causa de la contaminació i la degradació del planeta.

La Charlotte ha viatjat en el temps per explorar els seus orígens. Ella viu sota terra, al que ara coneixem com la parada de Metro de Llacuna… I és que gairebé no queda res!

Però la Charlotte és una nena extraordinària i vol reconstruir i promoure el llegat del que una vegada va ser Poblenou. També li hauràs d’ajudar a trobar el portal que connecta amb el seu temps!

Una activitat 3×1: cultural, educativa i lúdica!

Ara heu d’explorar en persona els indrets històrics de Poblenou, (podeu fer-ho a peu, en patinet o bici) i recopilar tota la informació que pugueu per donar-li a la Charlotte i que se l’emporti al futur.

I sobretot, i a partir d’ara mateix… Cuidar el planeta! Descobrireu consells a mesura que avanceu en l’aventura!

·Has de completar les 3 rutes pels indrets històrics del Poblenou. Cada ruta té 7 punts clau.

·A cada checkpoint heu de resoldre un enigma. La solució us servirà de contrasenya per descobrir el següent punt de l’aventura.

·Cada vegada que completeu una ruta rebreu el “Diari de Recompensa” i una de les 3 claus per accedir al final del joc!

·Podeu fer les rutes en l’ordre que vulgueu. Però és necessari fer-les totes per desbloquejar el final de l’aventura!

·Necessitareu un smartphone… a més de paper i llapis per prendre notes si voleu.

·El més important… explorar Poblenou i gaudir de la seva història mentre ens divertim!

Descarga l’App d’Explorins per jugar a “Salvem el Poblenou” a Google Play i App Store