Qui som

Hola! Sóc Javier López, director de Poblenou Today! Gràcies per interessar-te pel nostre projecte.

Poblenou Today és un mitjà de comunicació independent que neix amb la vocació d’informar de l’actualitat del barri i el districte de Sant Martí. Poblenou sempre ha estat un indret fascinant de Barcelona, i actualment viu una etapa important de la seva història. Aquí passen coses rellevants cada dia, i volem explicar-les al món. Volem ser una plataforma oberta i plural per a tots els veïns i veïnes, i per aquells que visiten, treballen i gaudeixen d’un dels barris més especials de la ciutat.

Donarem cobertura a les notícies d’interès de Poblenou i el districte de Sant Martí, posant especial èmfasi en la vida social i cultural. També volem donar a conèixer les històries de la gent del barri: petits comerciants, artistes, empresaris, artesans, veïns i veïnes… Ens interessa la història, la tradició i la vida de barri, però també les noves tendències, la cultura i la innovació. Ah! I som plurilingües! El principal idioma de Poblenou Today serà el català, però també trobareu articles en castellà i en anglès.

Us convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials. També estem a la vostra disposició via email (hello@poblenoutoday.com).

Feu-nos arribar totes les vostres propostes, notícies i inquietuds. El nostre objectiu és treballar per a vosaltres.

Sigueu tots benvinguts a Poblenou Today!