Categories
News

Poblenou és… Territori Beer!

Durant els últims temps s’ha generat un circuit de bars i locals que aposten per oferir les millors craft beers al nostre barri. Els coneixes? Tel’s recomanem i et propossem una ruta per que gaudeixis de les millors birres. Salut!


1. La Cervecita – C/ Llull 184

El local pioneer de les craft beers a Poblenou, amb deu anys de trajectòria, i dirigit per una parella (Quim i Angie), ben coneixedora d’aquest món. Al seu bar-botiga teniu una desena sortidors i l’opció de endur-te ampolles a casa. Ells també són els responsables de la Fira de la Cervesa que es celebra a l’estiu. La més important del país!

2. Hopiness – C/ Ramón Turró 180

Espai cerveser (local petit i acollidor, i amb terrassa) amb 12 tiradors de cerveses rotatius, amb la millor selecció de cervesa artesana local. A Hopiness també pots gaudir de burguers gourmet, entrepans i embotits. Consulta les seves xarxes socials per estar al dia dels seus esdeveniments!

3. Cal Cuc – C/ del Taulat 109

Cal Cuc és un restaurant especialitzat en tapes asiàtiques, on fan un ramen i unes gyozes espectaculars, però també conten amb més d’una desena de tiradors de cerveses, generalment d’estil anglès, més suaus i agradables, que mariden perfectament amb la seva oferta gastronòmica.

4. Beertuós – C/ Joncar 3

Una local dirigit per dos experts en la matèria: el fundador de Quer, fàbrica de cervesa del Berguedà, i el promotor de la cerveseria La Clandestina (C/Còrsega, 611). Al Beertuós trobaràs 12 tiradors de birra artesana i una carta amb boníssimes opcions veganes. També fan actuacions musicals! El seu eslògan: “Bona gent, bona teca i birra fresca”.

5. L’Alternativa – C/ Pallars 294

Un local ben curiós dirigit per dos germans amants de la bona birra. La seva àmplia oferta de cerveses artesanes l’acompanyen amb una carta senzilla però molt ben parida de burguers, entrepans, truites i tapes. A més, ells són molt cinèfils i de ben segur podràs tenir una bona conversa sobre pel·lícules de culte. Un bon indret per fer l’última de la nit!

6. La Capra – C/ Sancho de Àvila 173

Un dels locals més nous del circuit dirigit per una parella d’italians que aposten pels productes de proximitat i aliments orgànics. Proveu les seves fucàcies mentre remeneu entres les seves referències cerveseres tant de barril com de la seva nevera. Un lloc molt agradable a tocar de la Rambla Jove.

7. Edge Brewing – C/ Llul 62

Fundada per dos americans, va ser una de les primeres fàbriques de cervesa independents en establir-se a Barcelona. El projecte ha anat evolucionant i gaudeix d’una gran reputació internacional. En el seu obrador tenen una sala de degustació que obren de forma periòdica per fer esdeveniments especials.

8. La Cervesera del Poblenou – Passatge Ratés, 13

Un projecte que va néixer el 2014 de la mà d’en Francesc Ferrer (el 2016 s’incorporà Jordi de Mier de Cerveses JK) amb les seves receptes que duen la marca CESC, acrònim del nom de la societat: Cervesera Ecològica i Sostenible Catalana. Al seu obrador només treballen amb matèries primeres conreades sense pesticides ni productes químics de síntesi. Podeu visitar les seves instal·lacions amb reserva prèvia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *