Categories
Cultura

Oberta la convocatòria pel Can Felipa Arts Visuals

Una proposta destinada a donar suport a la creació emergent en comunicació gràfica, creació artística i comissariat.


NP/ El programa d’arts visuals del Centre Cívic Can Felipa presenta les bases de la nova Convocatòria, destinada a donar suport a la creació emergent en les seves tres modalitats: Comissariat, Creació artística i Comunicació gràfica.

Els projectes seleccionats donaran forma a la programació 2020 de Can Felipa i tindran l’oportunitat de participar del La(b) Felipa, un programa d’experimentació, formació i producció en col·laboració amb entitats, institucions i col·lectius del barri del Poblenou, per tal de construir complicitats entre les arts i la ciutadania. Totes les persones implicades seran acompanyades d’un o més professionals, a través de tutories individualitzades, en el procés que va de la idea a la realització dels seus projectes.

Can Felipa vol fomentar així el treball col·laboratiu i la reflexió crítica i pràctica en la producció artística i la seva exhibició, tot facilitant vies de professionalització en l’àmbit de l’art contemporani o diversificant el perfil professional.

La presentació de propostes es realitzarà exclusivament online a través del web de Can Felipa, on també es pot descarregar l’inventari i el plànol de la sala, així com algunes orientacions per elaborar l’acció del La(b) Felipa i el pressupost.

La presentació de propostes es realitza exclusivament en línia a través del formulari de participació o bé enviant el dossier al mail convocatoria@cccanfelipa.cat. Teniu temps fins al 6 d’octubre de 2019 a les 24 h.

Més info al web de l’Ajuntament de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *