Categories
News

Neix la Biblioteca de les Coses a Ca L’Isidret

Una iniciativa pionera d’economia col·laborativa impulsada per les entitats Rezero i Nusos. Un servei de prèstec obert a tothom.


Sabíeu que les eines elèctriques d’ús domèstic només són utilitzades el 10% del temps per al que han estat dissenyades? I que entre el 60-80% dels impactes al planeta provenen del consum de béns domèstics? Les dades son significatives, i si volem reduïr la petjada ecològica cal repensar el nostre model de consum.

El projecte de la Biblioteca de Coses és una iniciativa pionera d’economia col·laborativa que possa en marxa el Casal Ca l’Isidret al barri de Sant Martí de Barcelona. Es tracta d’un nou servei de préstec d’objectes obert a tothom. La idea, proposada per les entitats Rezero i Nusosi, ha estat impulsada per un grup promotor de veïns i veïnes del barri.


Donació d’objectes

Persones, entitats i empreses poden fer donació d’objectes al Casal Ca l’Isidret. L’horari és: dimarts i dijous de les 17.00 a les 19.00 h.

Podeu aportar:

Objectes d’oci i aventura: càmera GoPro, projector, equip de música, altaveus, màquina de cosir, guitarra, raquetes de tenis i de bàdminton, bicicletes, tenda de campanya, barbacoa, paellera, graella per fer calçots, jocs de taula, fogonet, cadireta de cotxe, motxilla d’excursió, xarxa de volei, etc.


Objectes de neteja i llar: màquina de neteja a vapor, aspiradora, màquina per fer pasta, escala modular, planxa, taula de planxar, des/humidificador, robot de cuina, bàscula mecànica, fregidora, etc.

Objectes de bricolatge i jardineria: trepant, martell, clau anglesa, tenalles, polidora, pic jardineria, pala jardineria, rasclet, tornavís elèctric, joc de tornavisos, bobina d’extensió elèctrica, carretó de transport, mesurador de distància làser, tester elèctric, etc.
Objectes d’ortopèdia: cadira de rodes, crosses, tauleta auxiliar de llit, cadira per la dutxa, etc.

Objectes d’oficina: impressora, escàner, màquina destructora de papers, guillotina de paper, plastificadora, etc.

Més info a la web de Ca L’Isidret