Categories
News

Les platges obren per fer esport

El litoral de Poblenou s’obrirà a partir de demà (divendres 8 de Maig) de 6 a 10 hores per a la pràctica esportiva dels ciutadans.


Ajuntament de Barcelona / A partir de demà divendres 8 de maig, les platges de la ciutat obriran de 6 a 10 hores del matí per a la pràctica esportiva de forma individual. Es permetrà entrar a la platja a través de diferents punts d’accés senyalitzats durant l’horari esportiu del matí, per anar-hi a córrer o bé a fer-hi esports aquàtics individuals, restant prohibit el bany recreatiu.

Per aquest motiu, encara no s’activarà el servei de salvament i es demana als esportistes que extremin les precaucions i en cas d’emergència truquin al 112. També es recorda a la ciutadania que les zones de jocs infantils o esportives de la platja no es poden fer servir.

L’accés es farà a través de dos punts a cada platja de la ciutat. Tots els accessos estaran senyalitzats amb la informació i els horaris, que es reforçarà amb el servei de megafonia de les platges. La Guàrdia Urbana de Barcelona continuarà desplegada al front litoral de la ciutat.

De 20 a 23 hores només estarà habilitat l’accés per a la pràctica d’activitats de surf i els esportistes professionals i federats amb la corresponent llicència al punt habilitat a la platja del Bogatell, a tocar de la Base Nàutica, on es realitzarà un control de les acreditacions.

Recordeu que…

Es mantenen les recomanacions pròpies de l’actual fase de desconfinament i l’Ajuntament demana màxima col·laboració ciutadana:

✔ Els parcs esdevenen en aquest moment llocs de pas, per tant no s’hi pot romandre.
✔ Les àrees de joc infantils, tant si estan situades a l’interior del parc com en altres espais, continuen tancades i no es poden fer servir.
✔ S’han de mantenir les mesures de distanciament amb els altres usuaris del parc.
✔ Cal fer servir les papereres dels parcs i ser especialment curosos amb no deixar-hi deixalles per facilitar la tasca de neteja dels espais.
✔ Portar els gossos lligats en els espais verds, excepte en els llocs especialment adaptats, les àrees d’esbarjo de gossos.

Font: Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *