Categories
News

La Sala Beckett guardonada com a Millor Sala de Teatre 2019


La temporada passada, ADETCA (L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya) va posar en marxa la celebració dels Premis Catalunya de Teatre amb l’objectiu de fer un reconeixement anual a persones i/o entitats rellevants de les arts escèniques. Aquest any, la Sala Beckett ha rebut el guardó a la Millor Sala de Teatre 2019 per la seva programació destacada, coherent, rellevant i innovadora.

La Sala Beckett ha volgut expressar en un comunicat el suport de les institucions, companyies, professionals i públic que confien en la sala i ajuden dia a dia, a fer realitat aquest projecte amb 30 anys d’història, ara localitzat a Poblenou.

La Beckett inaugura la temporada amb ‘Ocaña’, reina de las Ramblas de Marc Rosich

Marc Rosich presenta aquest homenatge a Ocaña, performer i activista transgressor, icona de la resistència creativa i underground de la Barcelona dels setanta. A ritme de copla, Joan Vázquez, acompanyat de la guitarra de Marc Sambola, ens retorna Ocaña en un recital teatralitzat. Les properes funcions seran el 18, 19 i 20 de setembre i podeu comprar les entrades aquí.

Ocaña de Marc Rosich

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *