Categories
News

La diversitat estilística de NTTO a El Niu

L’artista multidisciplinar presenta ‘Archi-Textures’ una exposició que explora conceptes com l’espai, la vacuïtat, els moviments espirituals i els signes divins.


El Niu/ NTTTO, compost per 3 noms (‘N1TT0-N1770-NTTTO’), és un artista multidisciplinari nascut a Europa, tal com li agrada dir a ell mateix. Conegut per les seves intervencions i missions al carrer i en diferents suports, dibuixa i pinta des de ben petit. Sempre aprenent i sempre evolucionant, NTTTO, any rere any, segueix provant noves estructures, formes, eines, materials, suports… Actiu en la comunitat europea (i barcelonina) del ‘Tag’, l’art urbà i el grafit des de 1986, NTTTO ha exposat i actuat en viu en centenars de trobades artístiques, ha treballat l’escultura, ha fet treballs per a marques, serigrafia manual, disseny de producte, collage i mil i una obres en diferents suports, gèneres o estils. Per alguna raó la seva exposició al Niu no es pot etiquetar amb un sol gènere o estil concret.

‘ARCHI-TEXTURES (loveleTTerz)’ és una exposició que, òbviament, mostra la diversitat estilística i la multidisciplinarietat pròpies de NTTTO. Treballant amb diferents tècniques i gèneres, NTTTO parla sobre conceptes com l’espai, la vacuïtat, els moviments espirituals i els signes divins, les textures i les seves estructures.

Del 10 d’octubre al 30 de novembre de 2019 a El Niu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *