Categories
News

Ja es pot visitar la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí

Si t’agrada la muntanya, tens una cita amb aquesta exposició que ja es pot visitar al Centre Cultural La Farinera del Clot.

 

Des del 9 de març es pot visitar la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí al Centre Cultural La Farinera del Clot. Es tracta de la 22 edició d’aquest projecte organitzat per l’Agrupació Excursionista Icària, la Colla Excursionista La Senyera, la secció excursionista de Foment Martinenc i la Unió Excursionista Sant Martí de Provençals. També hi col·labora el Districte de Sant Martí de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia com de projeccions d’audiovisuals, en les categories professional i amateur, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar els seus dots artístics. La mostra té dues fases. La primera d’elles és la mostra fotogràfica del 9 de març al 5 d’abril. Durant aquests dies també es duran a termes conferències a càrrec dels participants i autors de les imatges.

La segona fase: el concurs audiovisual, que se celebrarà del 7 al 20 de setembre al Centre Cívic Can Felipa de Poblenou.

Més informació a la seva web

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *