Categories
News

Gaudeix dels museus del barri a casa teva

El Museu del Disseny i el Museu Blau ofereixen un munt d’activitats i recursos en línea pels dies de confinament


Ajuntament de Barcelona/ El Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Museu del Disseny han desplegat un ampli repertori de propostes per poder gaudir des de casa. Amb aquesta obertura de portes virtuals, conviden a infants, joves i adults a fer un recorregut per les principals exposicions i participar en diferents activitats.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

La mostra Planeta vida, que descriu l’evolució de la Terra i dels éssers vius des del seu origen, es pot visitar de manera virtual gràcies a Google Maps i als textos descriptius dels principals continguts de l’exposició.

D’altra banda a l’espai Bioexplora, el Museu agrupa diversos recursos on podreu endinsar-vos en les seves col·leccions obertes. D’entre les activitats per fer des de qualsevol llar, cal destacar les tertúlies del cicle El club dels llunàtics i llunàtiques, que s’emeten en directe a través d’Instagram Live del perfil @museuciencies. Les sessions estan previstes pels dijous 2, 9 i 16 d’abril, a les 19 h.


Museu del Disseny de Barcelona

Durant tot el mes d’abril, el museu proposa a la ciutadania un passeig virtual per les seves exposicions permanents a través de la tecnologia de Google Street. Amés, a través de l’activitat Troba l’objecte, el Museu vol que els i les més joves de la casa participin en un joc de pistes per trobar objectes d’ús quotidià amagats en l’exposició “Del món al museu”. Cada dijous es proporcionen pistes per trobar quatre objectes i la sol·lució a la recerca de la setmana anterior.

A més, cada setmana el Museu del Disseny posa a disposició del públic una selecció dels 600 llibres publicats entre el segle XVI i les primeres dècades del segle XX del fons bibliogràfic digitalitzat del seu Centre de Documentació. I també una selecció dels enregistraments de la seva mediateca, els” Greatest Hits del Museu!”. Hi trobareu conferències de temàtiques molt diverses o recorreguts per les exposicions de la mà de persones expertes.