Categories
News

‘Ens Plantem’ radiografia els solars per habitatge que es troben buits a Poblenou

La plataforma denuncia al comunicat #PodriaSerCasaTeva que a Poblenou hi ha 10 solars municipals destinats a habitatge que es troben buits. Calculen que es podrien construir fins a 800 habitatges en aquests espais. Preparen mobilitzacions pels pròxims dies.

 

Poblenou Today/El col·lectiu Ens Plantem de Poblenou ha emès avui el comunicat #PodriaSerCasaTeva, es tracta d’una nova campanya en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou, la Taula Eix Pere IV i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB). En ella denuncien que hi hagi a Poblenou 10 solars de propietat pública destinats a habitatge que estan buits des de fa anys. Calculen que en aquests solars es podrien construir 800 pisos.

En el comunicat #PodriaSerCasaTeva exigeix a l’Ajuntament de Barcelona l’activació dels 10 solars per fer-hi habitatge públic de lloguer, habitatge en cessió de superfície o habitatge cooperatiu. També reclamen la requalificació dels sols públics del 22@ destinats a oficines, per fer-hi habitatge.

Durant els pròxims dies la plataforma compartirà a les xarxes socials la informació de cada un dels 10 solars de Poblenou. També tenen planificats dos actes reivindicatius al carrer. El primer: el 21 de març, a les 7h del matí, per aturar el desnonament de la veïna Nahima. El 23 de març se celebrarà una cercavila reivindicativa. La convocatòria és a les 11h del matí a la rotonda del Casino de l’Aliança.

 

Comunicat íntegre de #PodriaSerCasaTeva

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *