Categories
News

El restaurant Can Recasens és premiat per la seva trajectòria als Premis Barcelona Restauració

El restaurant de la Rambla de Poblenou ha estat premiat pels seus 113 anys de trajectòria.

 

 

113 anys. Més d’un segle donant de menjar els poblenovins i visitants al cor del Poblenou. La història del restaurant Can Recasens (Rambla Poblenou, 102) ha merescut un reconeixement especial a la segona edició dels Premis Barcelona Restauració. Uns guardons promoguts per l’Ajuntament de Barcelona que reconeixen el treball dels restaurants de cada districte de la capital catalana. Del total de 30 finalistes, han estat premiats tres locals: El Restaurante Granja Elena (Sants Montjïc) en la categoria de ‘Qualitat Gastronòmica’, el popular Bar Tomàs de Sarrià per la seva integració al barri; i el restaurant En Ville, a Ciutat Vella, com a local innovador.

Can Recasens ha estat premiat per la seva trajectòria de 113 anys i per la seva aportació a la gastronomia del barri de Poblenou: tot un referent per la seva especialització en formatges i embotits. El negoci va ser fundat el 1906 per la família Recasens. Primer va ser una carnisseria i amb el pas dels anys va anar diversificant el seu negoci. Ara el restaurant el dirigeix la cinquena generació, i des de l’any 2003 funciona com a Celler de l’art i el bon menjar, que és com els hi agrada definir-se.

El secret del seu èxit: mantenir la seva decoració en un privilegiat edifici modernista de la Rambla de Poblenou, un ambient íntim i acollidor (i ple d’espelmes!), una bona selecció de vins i la seva clàssica oferta d’embotits.

Altres restaurants de Sant Martí han estat finalistes als premis. Per una banda Els Pescadors (Plaça Prim, 1) en la categoria de ‘Qualitat Gastronómica’; i d’altra la pizzeria La Clotenca (C/ del Clot 49) en la categoria de ‘Local Notori o Innovador’.

Els premis van ser lliurats ahir a la nit a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *