El Poblenou creatiu s’exhibeix en una nova edició de l’Open Day

Seleccionem les 5 millors propostes per gaudir de la jornada


Poblenou Today/ La setena edició de l’Open Day arriba carregada de propostes pels amants de l’art i la creativitat. Més de 70 espais de Poblenou (des de galeries d’art fins espais gastronòmics) obriran les portes per mostrar les seves propostes culturals i podrem gaudir de més de vuitanta activitats. La gran novetat: Music Urban District, un circuit d’escenaris on tocaran deu bandes emergents. També se celebrarà el Markerspaces Circuit, pels interessats en l’art més tecnològic, i el Windows Art Circuit, on quinze artistes decoraran diferents espais públics.

Totes les activitats de la jornada es duran a terme el dia 4 de Maig de 12h a 23h i són gratuïtes, tot i que en algunes cal fer registre previ. Trobareu tota la informació al web de l’entitat organitzadora: Poblenou Urban District.

Aquestes són les nostres recomanacions!

El so del Marula Café Barcelona arriba a l’Espai Simon 100 (Urban Hub)

L’edifici de Simon, es converteix en l’Urban Hub. Allà podrem gaudir de workshops, art, gastronomia i sessions de DJ a càrrec d’alguns dels DJs residents del Marula Café Barcelona, com DJ Machito, Gerard Neighbour o Thompson. A les 18h també actuarà la banda Kim Kuipers i a les 12.30h hi haurà un taller de serigrafia realitzat per Sandra Hernández per a nens i pares. L’oferta gastronòmica anirà a càrrec de Mala73, Nomad Coffee i Cafeteria Industrial.

Un dia de noves propostes musicals a la sala Razzmatazz

La sala Razzmatazz acollirà la primera edició del Music Urban Circuit. Durant tota la jornada descobrirem algunes de les bandes i DJs emergents més interessants del moment. A la terrassa del club , l’artista WEDO farà un mural en directe per celebrar el llançament de l’app Photo Razz.

Música a càrrec de Northern Clot al Mercat dels Encants

A més de trobar intervencions artístiques, al mercat dels Encants també podreu gaudir de la programació musical a càrrec del col·lectiu musical i cultural de referència del barri del Clot (Northern Clot) i l’actuació de la banda Tú No Existes. Una bona oportunitat també per degustar el seu Street Food!

La terrassa de Playground es transforma en l’Urban Rooftop

L’Urban Rooftop del Poblenou Open Day serà una intervenció singular a la terrassa de Playground, en la qual confluiran gastronomia, art i música, creant un esdeveniment interdisciplinari. Tot això, a més, amb l’oferta gastronòmica de Van Van en un nou format!

Diverses activitats per a nens

Durant tot el dia es duran a terme activitats per a nens i famílies en diferents espais del barri. Tallers, exposicions, portes obertes i espectacles… Teniu tota la programació completa en aquest enllaç!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *