Categories
News

El centre d’Arts Digitals Ideal obre les seves portes

L’experiència immersiva sobre l’obra del pintor impressionista Monet és la seva primera estrena.


Els antics estudis de cinema IDEAL al barri de La Plata de Poblenou, obren de nou les seves portes, ara reconvertits en un Centre d’Arts Digitals que neix amb l’objectiu de convertir-se en el futur dels museus i el futur dels cinemes.

A l’IDEAL es poden trobar experiències per a tots els públics, des dels més petits als més grans. A més el centre compta amb activitats i programes de formació especialitzats per a tots els públics (nens, grans, famílies, públic especialitzat, estudiants…).


El centre presenta quasi 2000m2 dedicats a l’exhibició, producció i formació d’arts digitals immersives. A la planta principal, compta amb 1500 m2, 800 dels quals són per exhibir exposicions de gran format. També compta amb 3 sales polivalents per allotjar diferents actes i experiències.


A la planta superior s’hi troben les oficines i la zona d’artistes residents, ja que l’IDEAL és també una incubadora de talent local pensada per produir produccions pròpies.

IDEAL, amb seu a Barcelona és el primer centre del sud d’Europa dedicat a la producció i exhibició d’arts digital. Fent especial menció a les arts digitals de caràcter immersiu, és un centre únic que combina la producció de peces audiovisuals en diferents formats.


Aquest emblemàtic edifici de l’antic barri de La Plata, obre de nou les seves portes el 2019 . IDEAL és un centre de cultura digital amb un equipament tecnològic únic a Espanya, que experimenta amb la immersivitat a partir de projeccions audiovisuals, realitat augmentada, realitat virtual i holografia per crear una nova relació entre l’art i la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *