Categories
News

El Blanc Festival arriba per primer cop al Disseny Hub

Una proposta per descobrir els nous talents del disseny a escala internacional.


El Blanc Festival va néixer el 2009 a Vilanova i la Geltrú, i en els seus 10 anys de vida ha anat evolucionat fins a convertir-se en una festa major del disseny. Ara arriba per primera vegada al Museu del Disseny de Barcelona, els dies 3, 4 i 5 d’octubre amb un format més experimental, i amb l’expectativa de rebre més de 1.000 assistents.

Què trobarem al cartell d’aquesta edició? Doncs una representació del treball de nous talents del sector fins a referents del disseny a escala internacional. Se celebraran conferències a càrrec del prestigiós director d’art anglès Neville Brody, fundador de Research Studios o del veterà Óscar Mariné, un dels millors comunicadors de l’era post-franquista a Espanya.

El programa d’enguany també inclou la celebració de tallers i masterclass sobre packaging, design thinking i branding on l’assistent podrà estimular la seva part més creativa; a més de veure en acció els dissenyadors i artistes dins del programa ‘Brut’.

Aquest any, el Blanc Festival rep homenatge a Jordi Pericot, artista plàstic, teòric i pedagog del disseny i semiòleg. Va dirigir l’escola de disseny Elisava entre els anys 1967 i 1980, va ser un dels membres fundadors del Consell de Disseny de la Generalitat. Pericot impartirà una conferència.

Pots consultar totes les activitats a la pàgina web del Blanc Festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *