Diumenge de portes obertes al Disseny Hub!

Coincidint amb la Barcelona Design Week podreu visitar les exposicions permanents del Museu del Disseny de forma gratuita. El diumenge 16 de Juny de 10h a 20h!


Poblenou Today/ Ha començat la Barcelona Desig Week, i amb ella un munt d’activitats per tota Barcelona. A Poblenou, aquest diumenge, podreu gaudir de manera gratuïta de les exposicions permanents del Museu del Disseny, a més d’una activitat especial per viure en família.

A partir de les 10h del matí i fins les 20h es podran visitar quatre exposicions. Per una banda, ‘Del món al museu’, un itinerari monogràfic pel millor disseny de producte de les últimes dècades creat o produït a Catalunya, a més de ‘Extraordinàries!’, un recorregut cronològic per les col·leccions de ceràmica, teixits, mobiliari, vidres, miniatures, rellotges, paper pintats i altres objectes fets a Catalunya. Tambè es podran visitar les mostres ‘El cos vestit’ (dedicada a la moda des del 1550 fins al 2015) i ‘Dissenyes o treballes?’, una exposició sobre el boom del disseny a la ciutat de Barcelona durant els últims anys.

Les famílies amb nens podran gaudir de ‘Good Design Is…’, una proposta en la qual grans i petits podran experimentar al voltant del disseny i els objectes en un entorn creatiu.

Més info a la web del Museu del Disseny.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 Poblenou Today

Autor Anders Norén