Categories
News

Digitalitza el teu comerç a través de Barcelona Activa

Barcelona Activa obres noves inscripcions del seu programa d’assessorament digital, Obert al Futur. Un programa de formació en gestió empresarial i noves tecnologies adaptat a les necessitats del petit comerç.

 

El comerç de proximitat segueix sent essencial en l’ecosistema del Poblenou i el districte de Sant Martí. Però a més, comptar amb una bona estratègia digital pot resultar un gran complement al servei i venda a peu de carrer, ja sigui en la gestió d’una botiga online, aplicant eines per optimitzar la gestió o treballant la presència del negoci a les xarxes socials.

Obert al Futur, és una iniciativa de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i les associacions de comerciants. El seu programa es basa en càpsules i tallers de 2h, 3h o 6h de durada, en les quals els comerciants poden aprendre estratègies per fidelitzar la seva clientela, conèixer eines per fer màrqueting digital o recursos per crear i posicionar una pàgina web, entre d’altres.

Podeu consultar totes les formacions o condicions d’accés en aquest enllaç: Obert al futur


PromoFarma Many GEOs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *