Categories
News

Consulta totes les activitats de la Biennal Ciutat i Ciència a Sant Martí

Neix la gran festa de la ciència a Barcelona! La primera edició de Biennal Ciutat i Ciència es celebrarà del 7 al 11 de febrer, i proposa un espai de reflexió entorn la recerca científica. A Sant Martí es duran a terme una quincena d’activitats en diferents espais. 

 

 

La ciutat de Barcelona s’ha convertit en un dels pols de recerca i experimentació científica i tecnològica més importants d’Europa, on el coneixement ha de traspassar les fronteres de l’àmbit professional per arribar a tothom.

Amb aquest objectiu es crea la primera edició de la Biennal Ciutat i Ciència, que tindrà lloc entre els dies 7 i 11 de febrer amb un ampli ventall d’activitats per apropar la recerca i l’experimentació científica als barcelonins i les barcelonines: conferències, tallers, arts escèniques, espectacles musicals, cinefòrums i propostes infantils i familiars.

Durant cinc dies s’uniran a aquesta gran festa de la ciència 60 escenaris repartits per tota la ciutat, entre biblioteques, centres cívics, espais expositius, sales de cinema i centres d’investigació.

 

Consulta totes les activitats que es duran a terme al districte de Sant Martí:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *