Oci

Consulta tota la programació de “Fes-te del barri”, les festes de primavera del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou

“Fes-te del barri” proposa nou dies d’activitats per a totes les edats fins al 5 de Juny i presenta la cinquena edició de la Mostra de Comerç.


Ajuntament de Barcelona/ El barri del Parc i la Llacuna del Poblenou també s’apunta a la celebració de la primavera amb el “Fes-te del barri”, nou dies d’activitat ben diverses i per a totes les edats!

Del 28 de maig al 5 de juny se celebren les festes de primavera del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, impulsades per l’Associació de veïns i veïnes del Parc, la Comissió de Festes del Parc i l’Associació de Comerciants del Parc.

El Fes-te del Barri acull un munt d’activitats per a tota la família i es duen a terme a dos espais principals: el Centre Cívic Parc Sandaru i la placeta de la carretera Antiga de Mataró, entre els carrers Marina, Sardenya i Pujades.

El cap de setmana se centren en el cap de setmana. Dissabte al matí la carretera Antiga de Mataró s’omplirà de propostes infantils i familiars, una matinal que culminarà amb una paellada popular*.

A la tarda, una xocolatada servirà per agafar forces entre l’espectacle infantil La caixa de les joguines i la lectura en viu del conte El poble d’Alàgia. Un concert i ballamb Duo Parfils i un sopar de carmanyola posaran punt i final a la jornada.

El diumenge arriba una de les propostes estrelles de la festa: la Mostra de Comerç, que enguany celebra la 5a edició. Des de les 11.00 h fins a les 18.00 h s’han programat diversos tallers (d’ensinistrament de gossos, d’hortalisses, dibuix i d’educació emocional) així com una classe de patinatge i un concert de guitarra.

En paral·lel a la Mostra, es faran altres activitats: un mural participatiu, les exhibicions de puntaires i de zumba, els Falcons de Barcelona, el concert amb Banda Groga i un dinar popular.

Podeu descarregar el programa complet de les festes en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *