Categories
News

22@Network es proposa reduir l’escletxa digital

22@Network i Fundació IRES impulsen el repte “Connectem Oportunitats” per garantir l’accés a recursos tecnològics a infants i joves en situació de vulnerabilitat


Javier López/ Durant el confinament s’ha accentuat una realitat: moltes famílies no tenen els suficients recursos tecnològics per fer el seguiment escolar de forma telemàtica.

Segons el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, entre el 10% i el 15% dels alumnes de Catalunya no disposen de recursos tecnològics ni connexió a internet a les seves llars.

Davant d’aquesta situació, 22@Network (l’associació que representa el teixit empresarial del 22@) en col·laboració amb la Fundació IRES, han impulsat la campanya “Connectem Oportunitats” amb l’objectiu de reduir l’escletxa digital.

Un repte no només vinculat a la crisi del covid-19, sinó també al curs 2020/2021, que es preveu que sigui parcialment presencial. Per això és una prioritat garantir la igualtat d’oportunitats d’accés a l’educació d’infants i joves.

Col·labora amb la iniciativa!

Gràcies a les aportacions recaptades a través de la plataforma migranodearena.org, així com les donacions d’empreses, ja s’ha pogut reduir l’escletxa digital en més de 70 llars. La campanya segueix en marxa fins al 26/06. Tots els donatius van destinats a proveir de tablets, connexió a internet, dades mòbils i material escolar a les famílies més necessitades.

  • Tablets
  • Connexión a internet
  • Datos móviles
  • Material escolar

Pots fer un microdonatiu a través d’aquest link


Si ets empresa, contacta amb empresa@fundacioires.org

Si vols donar una tablet, un portàtil, o tens alguna proposta truca al 695 237 970

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *